proizvodnja1

Proizvodnja

CHEMCO razvija in proizvaja širok nabor visoko kakovostnih barv, lakov in premazov. Dvajsetletne izkušnje in obsežno znanje iz industrije so naše jamstvo za zanesljive izdelke, prilagojene vašim zahtevam.

Lastni razvojni in proizvodni objekti v Ljubljani nam omogočajo izdelavo uporabniku in okolju prijaznih izdelkov z najboljšimi tehničnimi lastnostmi. Ker sami nadzorujemo kakovost in razporejamo svoj čas, lahko storimo vse, da zadovoljimo vaše potrebe in se prilagodimo vašemu časovnemu načrtu.

Vaše stvari zdržijo dlje, mnogo dlje.

Velik obseg površin in sistemov zahteva široko paleto izdelkov, ki ne samo izboljšujejo površinske lastnosti stvari, kot je videz, temveč tudi kakovost, trajnost in odpornost proti koroziji površine. Zbirali smo jih pod blagovnimi znamkami REPAIRXTREME in SIGLUX, CHEMCO, EUROCRYL, EUROLUX in EUROCEL.

Kot družinsko podjetje si prizadevamo za nenehno izboljševanje procesov, proizvodnih linij in portfelja izdelkov. Neodvisnost nam omogoča, da odločitve sprejemamo hitro in avtonomno, vključenost vodstva in naše mlade strokovne ekipe v vse procese podjetja pa vam zagotavlja nemoteno komunikacijo, osebne odnose in odlično ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.

Razvoj

Inovativnost se v CHEMCU začne z razumevanjem potreb in pričakovanj strank. Laboratorij je srce našega podjetja, kjer mlada ekipa strokovnjakov razvija nove izdelke in nadzoruje njihovo kakovost. Od samega začetka do danes naša naloga ostaja enaka: strankam zagotoviti visoko zmogljive izdelke, ki hkrati upoštevajo kakovost sestavin, potrebe kupcev in okolja.

Ambiciozni projekti zahtevajo uporabo izjemnih materialov. CHEMCO vam zagotavlja visoko zmogljive izdelke, ki upoštevajo kakovost sestavin, potrebe kupcev in vpliv na okolje.

Dvajsetletne izkušnje pri razvoju in proizvodnji barv in lakov so naša prednost in vaše zagotovilo za zanesljive izdelke, narejene iz surovin vodilnih evropskih proizvajalcev (Bayer, BASF, Huntsman, Petrol in drugi). Laboratorij in ekipa vrhunskih strokovnjakov nam omogoča, da sproti spremljamo spremembe na trgu in se hitro odzivamo na razvijajoče se potrebe strank.

Naše znanje in izkušnje,

vaša blagovna

znamka.

lab_privatelabel

Iščete vrhunske premaze in barve za prodajo pod vašo blagovno znamko? Lasten laboratorij in proizvodne zmogljivosti nam omogočajo razvoj izdelkov, popolnoma prilagojenih vašim željam in potrebam. Kontaktirajte nas in skupaj bomo poiskali najboljšo rešitev za vašo blagovno znamko.