Zgodovina

Od majhnega
trgovskega podjetja ...

CHEMCO je družinsko podjetje v lasti in upravljanju družine Mulec. Naša zgodba se začne leta 1992, ko Janez Mulec ustanovi CHEMCO - v tistem času trgovsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo barv in premazov.

Z nenehnimi naložbami v znanje in infrastrukturo smo rasli in zgradili lastne proizvodne zmogljivosti ter začeli sami proizvajati visoko kakovostne in inovativne izdelke.

… do mednarodno priznanega proizvajalca.

Danes družbo vodita Janezova sinova, Matjaž in Marko, ki sta ob dolgoletnem delu v podjetju pridobila dovolj izkušenj, da prevzameta družbo po očetovem upokojitvi. Od leta 2013 se je CHEMCO razširil na tuje trge, dodal nove proizvodne zmogljivosti in odprl lasten laboratorij, ki omogoča razvoj visoko kakovostnih izdelkov in zanesljiv nadzor kakovosti. Posledično sta bili leta 2015 portfelju obstoječih barv, lakov in premazov dodani dve novi blagovni znamki - REPAIRXTREME in SIGLUX.

Chemco je bil ustanovljen v devetdesetih letih in je uspešno družinsko podjetje, v lasti in upravljanju druge generacije družine Mulec.

Kot družinsko podjetje si prizadevamo za nenehno izboljševanje procesov, proizvodnih obratov in palete izdelkov, hkrati pa stremimo k sodelovanju in delu v prijaznem delovnem okolju. Neodvisnost nam omogoča, da odločitve sprejemamo hitro in avtonomno, vključenost vodstva in naše mlade strokovne ekipe v vse procese podjetja pa vam zagotavlja nemoteno komunikacijo, osebne odnose in odlično ponudbo, prilagojeno vašim potrebam.